Nieuws van Korein Kinderplein,

Korein Kinderplein

Korein Kinderplein verzorgt bij de Wilhelminaschool een peutergroep ( kinderdagverblijf), peuterspeelzaal en voor-  en naschoolse opvang (BSO).

Bij Korein Kinderplein krijgt uw kind alle ruimte om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.
Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom bij de peutergroep van Korein Kinderplein aan de Bachlaan. We hebben plekken voor dagopvang en peuteruurtjes (peuterspeelzaal).

Voor en na school wordt uw kind opgevangen bij de BSO in een huiselijke omgeving. Even rustig zitten? Meedoen aan leuke activiteiten? Het kan en mag allemaal: buitenschoolse opvang (BSO) is tenslotte vrije tijd.

Openingstijden:
Algemeen:
Maandag tot en met vrijdag 7.30-18.30 uur (momenteel op woensdagmiddag gesloten)
Er bestaat een mogelijkheid voor vervroegde openingstijd vanaf 7.00 uur. Hier zijn extra kosten aan verbonden.
Dagopvang                   7.30-18.30 uur
Peuterspeelzaal          8.30-11.30 uur en 13.00-15.00 uur
BSO                                Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor en na schooltijd.
In vakanties en op studiedagen is de BSO de hele dag open (m.u.v. woensdag)

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons of kom gewoon eens binnen lopen. U bent van harte welkom!
0492- 52 30 63

Voor specifieke vragen over plaatsingen kunt u bellen met onze klantadviseur:
040- 2948 976

Kijk ook eens op de website https://www.koreinkinderplein.nl/bachlaan-helmond  U kunt er de mogelijkheden bekijken, online inschrijven, zelf berekenen wat de kosten zijn en/of een rondleiding aanvragen.

Of kijk naar ons filmpje op you tube https://youtu.be/Scn_EjO-7sY

Wist u dat;
  • De peuterspeelzaal voor kinderen is vanaf 2 jaar?
  • De peuterspeelzaal in de ochtenden druk bezet is?
  • De middag een stuk rustiger is?
  • We op woensdagmiddag gesloten zijn?
  • We ook dagopvang hebben voor peuters vanaf 2 jaar?
  • Onze voorschoolse opvang tussen de 4 en de 20 kinderen heeft?
  • Dat er op maandag, dinsdag en donderdag bijna 50 kinderen naar de BSO komen?
  • De andere dagen rustiger zijn?
  • Er van alles te beleven valt bij de BSO?
  • Dat ook de BSO op woensdagmiddag gesloten is?
  • Kinderen op woensdag terecht kunnen op de keizerin Marialaan?
  • Wij ook af en toe een naschools activiteiten programma verzorgen?
  • Voor alle kinderen van de school?

Met vriendelijke groet,

Sandra van Laarschot