Welkom bij de groepen 6...

Blik op onze kwaliteiten tot samenwerken
We hebben bij o.a. leefstijl en bij de gymles de afgelopen periode regelmatig gewerkt aan onze samenwerking. Dit gaat ons al steeds beter af!

Breuken update groep 6a
We hebben ons rekenblok over breuken geopend met een heerlijke smulles vol taarten!!
Gisteren hebben we het blok afgerond, de komende dagen de puntjes nog op de i zetten en dan op naar het volgende onderdeel..

IEDEREEN NOG SUPER BEDANKT VOOR ALLE LEKKERS!!

Gymles acrobatiek
Leuke samenwerkingsles bij de gymles, acrobatiek!

Eerste breukenles met taarten groep 6b
Jammie! De kinderen hebben thuis flink gebakken. Er waren heel veel taarten in de klas. Zo hebben we geleerd wat breuken zijn.
Daarna hebben we de taarten natuurlijk ook lekker opgegeten!

.

Leefstijlles in groep 6b
Door samen te werken, is het gelukt om allemaal op te staan zonder onze handen te gebruiken!

Kinderboekenweek Raar maar Waar

De kinderenboekenweek is weer begonnen! Dit jaar staat de KBW in het thema van techniek en wetenschap.
Vandaag heeft Mieke Aalderink voor alle groepen verhalen verteld die te maken hebben met dit thema.

Steve Mc Curry
De kinderen in groep 6 hebben een tekenles gehad over Steve Mc Curry. Hij is een succesvolle fotograaf die mooie portretfoto's heeft gemaakt. De kinderen hebben de foto's nagetekend en daarna mochten ze zelf op de foto. De resultaten zijn prachtig geworden!