Welkom bij de groepen 4

Bloemen en bijtjes

Groep 6 heeft naast de moestuin bloemen gezaaid, waar vlinders dol op zijn. Groep 4 laat de zelfgekweekte koolwitjes daar dan ook met een gerust hart los. Ook bijtjes komen op deze bloemen af. Onlangs heeft de groep in de bijenhal gezien hoe honingbijen leven.

Bootcamp!!

Groep 4 heeft tijdens de gymles een bootcamp van JIBB gehad!!

6-2: Meneer Bart leest voor.
Door Niels 4b:
Bij ons kwam meneer Bart voorlezen. Uit het boek Verhalen van de boze heks. Hij kon nog goed voorlezen. Hij wist niet of hij dat kon.

2-12: Bezoek Kasteel van Sinterklaas.
Het bezoek aan het kasteel van Sinterklaas was weer een feest. Bij terugkomst op school viel op, dat de kinderen erg relaxt waren. Blijkbaar had het bij hen vooraf voor nogal wat spanning gezorgd.

20-10: Bibliotheekbezoek
Door: Gigi 4B
Wij waren in de bibliotheek geweest. En we gingen op een trap en toen gingen we zitten. En toen ging een mevrouw voorlezen. En een gedichten boek had de penseel gewonnen. En het kleurtjes boek had de tweede prijs gewonnen. En toen gingen we spelletjes doen. We moesten bijvoorbeeld sjina letters ontcijferen en toen stond er ga naar de start van de bibliotheek en ga de trap op, ga naar de babybox en daar vind je een schatkist. Veel plezier. En raar of waar, ze stelde vragen en wij moesten naar raar of waar gaan. En we hadden iets uitgevonden op papier. En we moesten een toren bouwen en je moest er omstebeurt een vanaf pakken. Maar wel onder en hij mocht niet omvallen anders moest je opnieuw beginnen. En we hadden nog een zuurmatje gekregen.

Ook groep 4a was natuurlijk welkom in de bieb. Een plek om vaker naartoe te gaan.