Welkom op de website van de Wilhelminaschool

Ook in het schooljaar 2018 -2019 houden wij u in grote lijnen op de hoogte van het wel en wee bij ons op school.  Sinds vorig schooljaar wordt u via de app van het ouderportaal op de hoogte gehouden van wat er in de klas van uw kind zoal wordt gedaan. Bent u nieuw en op zoek naar informatie over onze school, dan kunt u dat allemaal terug vinden op deze site.

Vacature Interne Begeleider

De Wilhelminaschool is een school (bestuurlijke eenpitter), die het welbevinden van kinderen voorop stelt, omdat we van mening zijn dat dit voorwaardelijk is voor de ontwikkeling van kinderen.
Wij zoeken een intern begeleider (IB-er). Ben jij een enthousiaste, vakbekwame IB-er en wil jij ons team komen versterken?
Stuur dan vóór 3 juni je motivatie en CV naar info@wilhelminaschool.nl. In de week van 16 juni zullen de gesprekken plaatsvinden.
 Wij zoeken:
  • Een collega (bij voorkeur met ervaring) als intern begeleider en/of ervaring in het uitvoeren van zorgbeleid op een basisschool.
  • Een betrokken, daadkrachtige en communicatief sterke collega.
Wij bieden:
  • Enthousiaste kinderen en een betrokken gedreven team en aandacht en zorg voor elkaar.
  • Twee tijdelijke aanstellingen voor twee dagen per week (wtf 0,4) of één tijdelijke aanstelling  voor vier dagen (wtf 0,8) als intern begeleider.
  • Tijdelijke aanstelling vanaf 1 augustus 2019 tot 1 augustus 2020, met uitzicht op verlenging tijdelijke aanstelling of vaste aanstelling vanaf 1 augustus 2020.
  • Leerlingen die je werk de moeite meer dan waard zijn en maken.
  • Samenwerking binnen een IB-team.
  • Ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Bart van der Meijs (directeur Wilhelminaschool). Tel. 06-55178700 / 0492-590175.
Bachlaan 9
5707 RM Helmond